- Kjøp til USA-ledigheten er under 7 prosent

Sjefanalytiker i Danske Markets, Lars Christensen, er begeistret over FED-tiltak.

Publisert 15. sep. 2012 kl. 09.00
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.59
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 146 ord
Danske Bank - Foto: Scanpix
Sjefanalytiker i Danske Markets, Lars Christensen, er begeistret over , skriver Finansavisen.- Effekten av dette på økonomien bil komme i løpet av et par måneder, tror han.Han mener at det Bernanke gjorde torsdag var å vise en resolve, en fast holdning, som kan sammenlignes med 1933 da USA forlot gullfoten.Avisen skriver at Christensen tolker Federal Reserve i lys av et forslag som tidligere har kommet fra Charles Evans, sjef for Federal Reserve Bank of Chicago: At FED vil komme med lettelser så lenge ledigheten er over 7 prosent og inflasjonen under 3 prosent.I dag er tallene henholdsvis 8,1 og 1,6 prosent.- Hvis FED er troverdig - og det mener vi at de er - betyr det ganske enkelt at du bør kjøpe risikoaktiva så lenge vi er i sonen med lettelser, skriver Christensen i et notat.LES HELE SAKEN I LØRDAGENS UTGAVE AV FINANSAVISEN.