- Meglerfirmaene vil jeg skal kjøpe dritt

Øystein Stray Spetalen mener det er best å ikke ta telefonen når aksjemeglere ringer. Han hevder at de har kostet ham flere hundre millioner kroner i året.

Investor Øystein Styray Spetalen. Foto: Heiko Junge / SCANPIX
Børs

Fredrik W. Mohn anbefalte i boken "Høyt Spill - Norwegians vei til himmels" Øystein Stray Spetalen å drive investeringene sine fra Sandefjord, der han vokste opp. Det er Spetalen selv helt enig i, skriver Finansavisen.- Fredrik W. Mohn har helt rett. Hadde jeg satt ned forbud mot å motta manipulerte analyser fra meglerfirmaer, kastet ut skjermer med aksjekurser og reist bort til Jondal i Hardanger og kost meg med fjord og fjell uten telefon, hadde jeg økt inntjeningen med flere hundre millioner i året, sier Spetalen, som mener meglerfirmaene hver dag manipulerer aksjer og tjener på å lure folk til å gjøre feil.Han er enig i at det kun er å takke nei, men påpeker at det er støy uansett.(..) Eiendomsmeglere puttes inn på sekundet hvis de driver egenhandel. Det er utrolig at det samme skal være lov for aksjemeglere, sier Spetalen til Finansavisen.Les hele saken i dagens utgave av Finansavisen!

Nyheter
Børs