Meglerhus jekker opp kursmål

Meglerhuset DNB Markets har stor tro på Det norske oljeselskap i forbindelse med Salina-prosjektet, og jekker opp kursmål solid.

Erik Haugane - Foto: Scanpix
Børs

DNB Markets hever kursmålet til Det norske oljeselskap til 126 kroner fra tidligere 119 kroner, og gjentar en kjøpsanbefaling i etterkant av at selskapet har fått indikasjoner på tilstedeværelse av hydrokarboner i Salina-prospektet i Barentshavet, melder Reuters.- Dette er fortsatt veldig tidlig i fasen, og meldingen gir ingen indikasjon på prospektets størrelse, men det er selvfølgelig gode nyheter og er en betydelig reduksjon av risikoen knyttet til ressursene, skriver meglerhuset i en analyse.Det norske har en eierandel på 20 prosent i lisensen, ENI er operatør og har 40 prosent, mens Lundin og RWE DEA har begge en eierandel på 20 prosent

Nyheter
Børs