Meglerhus: - Kjøp disse fem aksjene

Christiania Securities har varme kjøps-anbefalinger på lager og avslører her hvilke fem aksjer de har mest tro på.

Børs

Christiania Securities anbefaler kjøp av aksjer i Aker Solutions, Subsea 7, PGS, Yara International og TGS-Nopec, går det frem av en rapport fredag.Om Aker Solutions skriver meglerhuset følgende:- Aksjen ligger i en stigende trend, både på kort og mellomlang sikt og kursen ga et nytt langsiktig kjøpssignal ved bruddet opp gjennom motstand rundt 100 kroner på positive kvartalstall. Videre oppgang indikeres og det er lite tydelig motstand over dagens kurs. Etablering over 107 kroner er et nytt kjøpssignal. Vi opprettholder kjøpsanbefaling med kursmål 120 kroner og stop 97,50 kroner.Aker Solutions faller fredag 0,56 prosent til 106,20 kroner og oppsiden ifølge Christiania burde dermed ligge på rundt 13 prosent.Meglerhuset opererer også med kjøp på de svenske aksjene Hexagon AB, Lundin Petroleum, Trelleborg AB og Skandinaviska Enskilda Banken.

Nyheter
Børs