Meglerhus nedgraderer Fred. Olsen Energy

Fred. Olsen Energy faller markert onsdag formiddag. Nå har Swedbank First Securities nedgradert aksjen.

Fred. Olsen Energy - foto hentet fra selskapets hjemmesider
Børs

Bonheur og Ganger Rolf, majoritetsaksjonærer i Fred. Olsen Energy (FOE), har kvittet seg med en halv millioner aksjer hver i selskapet til kurs 235 kroner. Aksjene ble solgt med solid rabatt, da tirsdagens sluttkurs var 248 kroner.Dette sender FOE-aksjen ned 4,48 prosent til 236,90 kroner onsdag formiddag.En analytiker TDN Finans har pratet med mener at nedsalget ikke er noe dramatiske, og at dette ikke er noe han har fokusert veldig mye på.Swedbank First Securities nedgraderer onsdag på sin side FOE, men påpeker at dette kommer av sommerrallyet i aksjen. Til tross for nedgraderingen, har de fremdeles et positivt syn på selskapet."Vi venter sterk nyhetsstrøm knyttet til kontrakter over de neste månedene og kvartalene og den positive trenden i konsensusestimatene kan fortsette, men i lys av den sterke aksjekursutviklingen i de seneste månedene og en valutareduksjon på ti kroner i vår dcf-analyse setter vi kursmål til 285 per aksje og endrer vår anbefaling fra sterk kjøp til kjøp", skriver meglerhusetFOE-aksjen har hittil i år steget 29,89 prosent, mens den de siste tolv månedene er opp 44,80 prosent.Det er onsdag solgt aksjer i selskapet for 285,22 millioner kroner.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs