Mest rødt på Asia-børsene

Nyheten om at kredittverdigheten til EU kan bli nedgradert sender Asia-børsene nedover.

Bilde fra børsen i Asia - Foto: AP
Børs

Børsene i Hong Kong og Kina faller tirsdag, men volumene er svært tynne, melder Reuters. I løpet av fem dager har børsene falt fire dager.En av årsakene til nedturen i Asia er at kredittverdigheten til EU kan bli nedgradert. Ratingbyrået Moody's endret mandag utsiktene for unionen fra «stabile» til «negative». Beslutningen begrunnes med at utsiktene er negative også for flere av de største EU-landene.Kort tid før stengetid er Nikkei-indeksen i Japan opp 0,04 prosent.Kopsi-indeksen i Sør-Korea faller 0,1 prosent.I Australia faller børsen i kjølvannet av dagens rentemøte, hvor renten som ventet ble holdt uendret.Vi merker oss også at amerikanske futures er opp 0,2-0,3 prosent etter langhelgen.Følg HegnarOnline på Facebook her! Slik går det på børsene i Asia Slik går det på børsene i Europa.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs Alle aksjetipsene finner du her De siste dagenes tekniske analyserSlik gikk det i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene Nøkkeltall fra handelen

Nyheter
Børs