New York: Dow Jones ned, Nasdaq opp

Skuffende makrotall og spekulasjoner satte preg på børshandelen i USA tirsdag kveld.

The Brooklyn Bridge (R) and Manhattan Bridge is seen from the 90th story of One World Trade Center in New York, April 30, 2012. The addition of iron columns to the 100th story pushed the height of One World Trade above that of the Empire State Building today. REUTERS/Lucas Jackson (UNITED STATES - Tags: CITYSPACE SOCIETY) LUCAS JACKSON
Børs

Det var blandet utvikling på de amerikanske børsene tirsdag kveld etter langhelgen. Dow Jones falt 0,4 prosent til 13.035,94, mens den bredere S&P 500-indeksen endte ned 0,1 prosent til 1.404,94.Teknologitunge Nasdaq steg derimot 0,3 prosent til 3.075,06. Facebook falt 1,8 prosent til all time low 17,73 dollar fatet.Før dagens ISM-nøkkeltall ble sluppet 16:00 lå børsene i New York helt flatt, men etter at tallene ble offentliggjort smalt Dow Jones ned 0,7 prosent og Nasdaq ned 0,6 prosent.De amerikanske innkjøpssjefenes forventningsindeks, ISM-indeksen for industrien, kom inn på 49,6 i august mot 49,8 i juli, viser fersk statistikk tirsdag.Det var på forhånd ventet at indeksen skulle stige til 50.Dette er den tredje måneden på rad med fall for ISM-indeksen.Spekulasjoner om at europeiske ledere vil annonsere tiltak for å få bukt med gjeldskrisen bidro til å begrense fallet, melder Bloomberg.Følg HegnarOnline på Facebook her!Mer om det som skjedde på børsene i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Mer om det som skjedde på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.

Nyheter
Børs