Peter Hermanruds kjedelige aksjetips

- Det er litt kjedelig, men det er det jeg mener, sier aksjestrateg Peter Hermanrud i Swedbank First Securities om sin anbefaling.

Peter Hermanrud - Foto: Scanpix
Børs

Aksjestrateg Peter Hermanrud i Swedbank First Securities er skeptisk til børsutviklingen fremover.- ESBs uttalelser i går ble godt mottatt, og det med rette, men man har ikke løst alle problemer for det. Det er et skritt på veien, men det er mange utfordringer i tiden fremover, sier han til TDN Finans.Det kan være lurt å være forsiktig nå, etter den siste tids oppgang, mener Hermanrud.- Jeg er ikke spesielt positiv til markedet. Markedet har vært ganske sterkt og diskonterer allerede en del effekter som kvantitative lettelser og politiske tiltak som vi så i går. Det er greit nok. Ha passe mye aksjer og gå inn med 50 prosent av det du maksimalt syns du kan eie. Det er litt kjedelig, men det er det jeg mener, sier han til nyhetsbyrået.Dagens opptur er nærmest skuslet bort. Det betyr at hovedindeksen er opp 0,2 prosent til 443,75.

Nyheter
Børs