Produktrush fra Aqua Bio Technology

Aqua Bio Technology lanserer tre nye produkter

Foto: Aqua Bio Technology
Børs

Aqua Bio Technology ASA (ABT) lanserer tre nye produkter 10. september 2012. Selskapet forventer at de nye produktene vil styrke ABTs posisjon overfor kosmetikkindustrien ytterligere.- Industriens foreløpige respons på Aqua Bio Technologys utvidede produktportefølje er svært oppløftende. De nye produktene setter oss i stand til å betjene den globale kosmetikkindustrien på en enda mer fleksibel måte. Kundene våre kan nå tilpasse sine hudpleieprodukter slik at de dekker enda mer spesifikke bruksområder. I tillegg ser vi økende etterspørsel etter naturlige og bærekraftige alternativer til tradisjonelle kosmetikkingredienser. Våre produkter er godt tilpasset dette behovet, sier administrerende direktør Arvid Lindberg i ABT.Les hele meldingen her

Nyheter
Børs