Rocksource er blitt bøtelagt

Rocksource har fått en bot på 150.000 kroner av Økokrim.

Norske kroner. Foto: Scanpix
Børs

Rocksource er ilagt en bot på 150.000 kroner av Økokrim, opplyses det i en melding.Årsaken er at selskapet ikke ga fra seg en fullstendig innsideliste i forbindelse med boringen av letebrønnene "Kora" og Phoenix".Økokrim mener at for mange mennesker var inkludert på listen, samt at de spesifikke tidene de ulike personene ble eksponert for innsideinformasjon ikke var registrert.- Det virker for oss som at Rocksource har blitt bøtelagt for å være for forsiktige i sine oppføringer av innsidere i tilknytning til to av selskapets letebrønner i 2011. Jeg er skuffet over dommen, sier adm. direktør i Rocksource, Chris Spencer, i en kommentar.Les hele meldingen her.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs