Roger Berntsen anbefaler ti aksjer

Roger Berntsen i Netfonds venter gode tider for følgende aksjer.

Roger Berntsen, Netfonds - Foto: Iván Kverme, Finansavisen
Børs

Roger Berntsen styrer NetfondsXtra, en aktivt forvaltet portefølje av norske aksjer beregnet både på privatpersoner, bedrifter og institusjoner.Les også: De heteste aksjefondeneI løpet av den siste måneden var avkastningen på 2,97 prosent mens referanseindeksen var opp 3,01 prosent.Hittil i år kan Berntsen vise til en avkastning på 21,64 prosent mens referanseindeksen er opp 13,07 prosent.Porteføljen har hovedvekt på energirelaterte aksjer.Berntsens portefølje består av følgende aksjer:•Marine Harvest•PGS•TGS Nopec•Det norske oljeselskap•Seadrill•EMGS•Cermaq•Norwegian•Algeta•StatoilFølg HegnarOnline på Facebook her

Nyheter
Børs