Sjefen må gå etter nok et tap

Toppsjef i NetConnect forlater sin stilling etter nok en svak resultatrapport.

Foto: Scanpix
Børs

Adm. direktør i NetConnect, Pål Storehaug, fratrer sin stilling med umiddelbar virkning etter nok en svak resultatrapport, opplyses det i en melding.Selskapet la fredag kveld frem andrekvartalstall som skuffet. Selskapet meldte blant annet om et resultat etter skatt på minus 3,51 millioner kroner i 2. kvartal 2012, mot minus 2,53 millioner kroner i samme periode året før.Storehaug vil fortsette å arbeide for NetConnect som konsulent, i første omgang på fulltid som salgs- og markedssjef. Han vil der følge opp markedsføringstiltak han har ledet, samt bidra til utvikling av en ny strategi.Ifølge meldingen har styret i NetConnect inngått en avtale med Jon Schjold, om at han nå tiltrer som konstituert adm. direktør frem til en mer permanent løsning er funnet.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs