Sjefstrateg: Henger på at sentralbankene leverer

Nordea vil se klarere bevis for bedringen i økonomien før de anbefaler overvekt i aksjer.

AP Photo
Børs

Investeringstrategene i Nordea tør fortsatt ikke gå for overvekt i aksjer før de ser klarere bevis for bedringen i økonomien. I sin septemberrapport anbefaler bankens investeringsstrateger fortsatt en nøytralvekting mellom aksjer og renter, og heller å se etter muligheter innenfor aktivaklassene, skriver Finansavisen.- Veldig, veldig mye av oppgangen i finansmarkedene i sommer henger på at sentralbankene leverer. Gjør de ikke de, kan det bli surt, sier sjefstrateg i Nordea, Leif-Rune Rein, som mener at det snart tid for sentralbankene, og særlig Den euroepeiske sentralbanken (ESB), å levere.Nordea anbefaler nå overvekt i amerikanske aksjer og undervekt i japanske, og nøytralvekst i Norge og i Europa.Les hele saken i dagens utgave av Finansavisen!

Nyheter
Næringsliv