Spår aksje til himmels

Tallknuserne i Swedbank First Securities spår solid kursoppgang for Panoro Energy.

Aksjemegler ved meglerbordet - Foto: AP
Børs

Swedbank First Securities venter gode tider for det lille oljeselskapet Panoro Energy. Ifølge Stocklink hevder analytikerne at oppsiden kan være på nærmere 200 prosent.Les også: Daytraderne rømmer børsenI en fersk aksjerapport understreker meglerhuset at salg av eiendeler, selv med en vesentlig rabatt, kan skape verdi for aksjonærene.- Vi forventer flere triggere fremover. Viktigst vil være boringen av "runde 9"-leteprospektene, som vil starte snart. Disse leteprospektene er for Panoro fullt båret av sin partner. Det vil si at disse brønnen bores uten kostnader for selskapet, skriver Swedbank First Securities.I skrivende stund omsettes aksjen for 3,70 kroner, ned 1,33 prosent.Følg HegnarOnline på Facebook her

Nyheter
Børs