Spår Höegh LNG-rally

Meglerhus ser flere Höegh LNG-triggere fremover

Fra DNB Markets. Foto: Scanpix
Børs

Höegh LNG løftet seg med i underkant av fem prosent mandag etter at selskapet annonserte en FSRU-kontrakt over ti år i Chile.Ifølge DNB Markets bekrefter tildelingen selskapets solide posisjon i dette markedet og de har vunnet tre av de siste fire anbudene innenfor FSRU-segmentet.- Selskapets tre nybygg har nå kontrakt og på våre estimater ser de ut til å ha tilstrekkelig likviditet til å erklære verftsopsjonen på ytterligere en enhet. Fremover ser vi tildeling av nye forstudier (pre FEED), fulle studier (FEED), eventuell utskillelse av FLNG-virksomheten, nye FSRU-kontrakter og nyheter rundt finansiering av det indonesiske FSRU-prosjektet som mulige triggere for aksjen, skriver meglerhuset.DNB Markets har en kjøpsanbefaling på Höegh LNG med et kursmål på 79 kroner pr aksje. Det gir en oppside på 61 prosent.Höegh LNG faller 0,6 prosent til 47 kroner.

Nyheter
Næringsliv