Starter etterforskning av Wilhelmsen-selskap

To Wilh. Wilhelmsen-deleide selskaper er nå under etterforskning for brudd på konkurranselovgivningen i Japan.

Wilhelm Wilhelmsen. Foto: Finansavisen
Børs

Torsdag formiddag japansk tid ble Wallenius Wilhelmsen Logistics og EUKOR Car Carriers kontorer besøkt av Japan Fair Trade Commission, opplyses det i en melding.Årsaken er en etterforskning i forbindelse med Japan Anti Monopoly Acta.Wilh. Wilhelmsen eier henholdsvis 50 og 40 prosent av aksjene i de to selskapene.Ifølge TDN Finans ønsker ikke Wilh. Wilhelmsen å gi noen om detaljer rundt etterforskningen, annet enn at det dreier seg om brudd på konkurranselovgivning.- Jeg kan dessverre ikke si noe mer enn det som står i meldingen. Så lenge dette er under etterforskning så er det ikke mer vi kan gjøre. Vi kommer med ut med mer så fort vi vet mer om hva dette gjelder og eventuelt resultater. Slike prosesser kan imidlertid ta noe tid, sier presseansvarlig i Wilh. Wilhelmsen, Benedicte Gude, til nyhetsbyrået.Wilh. Wilhelmsen-aksjen faller torsdag formiddag 3,62 prosent til 45,30 kroner.Les hele meldingen her.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs