Analytiker: Kjøp og selg

Analytiker Fredrik Tyvand rykker ut med en kjøpsanbefaling. Samtidig advarer han mot en investering.

Fredrik Tyvand. Foto: Iván Kverme, Finansavisen.
Børs

I dagens rapport fra Investtech beskrives Seadrill som en kjøpskandidat mens Scana Industrier får en salgsanbefaling.Les også: Peter Warren om krakk og forutsigbarhet i aksjemarkedet - Seadrill viser en sterk utvikling innenfor en stigende trendkanal og videre positiv utvikling indikeres. Ved reaksjoner ned er det støtte rundt 216 kroner, mens det er lite motstand over dagens kursnivå. Aksjen har i tillegg nylig brutt et motstandsnivå på kort sikt og gitt kjøpssignal fra kortsiktig tradingrange. Aksjen er imidlertid svakt negativ på innsidehandler etter et større innsidesalg i forbindelse med utøvelse av opsjoner tidligere i høst. Vurdering: Kjøpskandidat, sier Tyvand.- Scana Industrier ligger nær gulvet i en tilnærmet horisontal trend og videre utvikling innenfor denne indikeres. Aksjen har brutt ned gjennom støtten rundt 1,50 kroner, samt støtten i en rektangelformasjon. Videre nedgang til 1,40 kroner eller lavere er signalisert, og ved reaksjoner opp er det sterk motstand rundt 1,50 kroner. Negativ volumbalanse svekker aksjen på kort sikt. Aksjen er imidlertid svakt positiv på innsidehandler etter at fire innsidere i løpet av høsten har kjøpt aksjer i selskapet for til sammen 1,3 millioner kroner. Vurdering: Salgskandidat, avslutter Tyvand.Følg HegnarOnline på Facebook her

Nyheter
Børs