Mens en rekke meglerhus, deriblant Nordea Markets og Arctic Securities, nedgraderer Marine Harvest fra kjøp til hold etter fredagens kvartalsoppdatering, er Carnegie av enn annen oppfatning.- Klokkeklar kjøp, skriver analytiker Marius Gaard i en fersk epost til HegnarOnline.Han mener man skal eie fisk på høsten, ikke selge.- Fokus vil switche til priser i løpet av kort tid, markedet skal vel bare fordøye tallene i noen dager, sier Gaard.Fredag falt Marine Harvest 5,18 prosent, og aksjen fortsetter ned 3,35 prosent mandag.- Markedsbalansen de neste 6 månedene ser fantastisk ut for laksen og prisene i Europa kommer til å bli bra i første halvår 2013, sier Gaard og fortsetter entusiastisk;- Aksjen står ikke i 4,50 når prisene runder 30 kroner og på vei oppover. På våre estimater vil det bli utbytte i 2013 og jeg tipper de begynner allerede etter Q4 tallene, avslutter Gaard.Meglerhuset har et kursmål på Marine Harvest på 5,50 kroner.