Børsene i Asia-regionen stiger torsdag og dermed stopper rekken av dager på rad med fall på fire.
Samleindeksen MSCI Asia Pacific Index, som består av 70 prosent japanske aksjer, er opp 0,40 prosent. Fallet de fire foregående dagene var samlet på 1,5 prosent.Forholdet mellom aksjer som stiger og de som faller er fem til tre.Indeksene Følg HegnarOnline på Facebook her! Slik går det på børsene i Asia Slik går det på børsene i Europa.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her børs- og finansnyheter på HegnarOnline delindeksene på Oslo Børs Alle aksjetipsene finner du her De siste dagenes tekniske analyserSlik gikk det i New York vinnerne taperne Vinnerne taperne ulike indeksene de ulike sektorene Nøkkeltall fra handelen
Positive boligtall fra USA samt oppløftende uttalelser fra FED vedrørende vekst i USA gjør at investorene er i noe bedre humør enn de har vært tidligere i uken.I tillegg kommuniserer kinesiske myndigheter at de nå vil igangsette tiltak for å få opp forbruket i landet.- Økonomien er på bedringens vei i USA og det gjør at investorer ikke trenger å føle seg like usikre som de har gjort. Svakere inntjening fra de store selskapene har til en viss grad blitt priset inn i markedet allerede så kvartalsrapportene burde ikke sende aksjemarkedet ytterligere ned fra nivåene man nå ser, selv om enkelte aksjer sikkert kan komme til å dale mer, uttaler Mitsushige Akino hos Ichiyoshi Investment Management Co. til Bloomberg. I Japan er Nikkei 225 opp 0,24 prosent til 8.975,71 mens den bredere Topix stiger 0,17 prosent. Hang Seng i Hong-Kong daler seg 0,02 prosent.CSI 300 i Kina er ned 0,23 prosent, Shanghai Composite faller 0,17 prosent mens Taiwan-børsen er ned 0,48 prosent.Kospi i Sør-Korea er ned 0,01 prosent, S&P/ASX 200 i Australia er opp 0,17 prosent mens NZX 50 på New Zealand faller 0,27 prosent.India-børsen er ned 0,39 prosent mens Straits Times i Singapore stiger 0,30 prosent.Her finner du Her finner du alle Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og