Dagens kjøpskandidat på Oslo Børs

-Schibsted ligger i en stigende trend og fortsatt positiv utvikling innenfor denne indikeres, slår Investtech fast.

Forskningssjef Geir Linløkken. Foto: Iván Kverme, Finansavisen.
Børs

I analysenytt fra Investtech beskrives Schibsted som dagens kjøpskandidat på Oslo Børs.- Schibsted ligger i en stigende trend og fortsatt positiv utvikling innenfor denne indikeres. Aksjen har brutt et støttenivå på kort sikt og gitt salgssignal fra kortsiktig tradingrange, skriver Investtech.- Aksjen tester støtten ved ca. 215 kroner. Dette bør gi en reaksjon opp, mens et brudd ned gjennom 215 kroner vil utløse et salgssignal. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.Følg HegnarOnline på Facebook her

Nyheter
Børs