Denne børsraketten laster Voldberg enda mer i

Investor Tore Aksel Voldberg selger seg ned i REC, men bruker pengene på å laste opp enda flere aksjer i rakett.

Investor Tore Aksel Voldberg - Foto: Scanpix
Børs

HegnarOnline kunne mandag fortelle at investor Tore Aksel Voldberg solgte seg videre ned i REC forrige uke.På listene som ble publisert i begynnelsen av forrige uke var Voldberg 29. største eier, mens han nå er helt ute av Topp 30.Noen av pengene etter nedsalget i REC brukte investoren på å kjøpe seg videre opp i Dolphin Group.Voldberg handlet nemlig ytterligere 130.542 aksjer i selskapet forrige uke, og økte sin beholdning til 3.580.542 aksjer.Dermed sitter han på 1,17 prosent av seismikkaktøren.Kjøpene gjør at Voldberg klatrer på Topp 30-listen, fra 19. plass til 16. plass.Dolphin Group er opp nærmere 70 prosent de siste 12 månedene. I denne perioden har hovedindeksen steget rundt 18 prosent.Voldberg er fremdeles 4. største aksjonær i Thin Film Electronics og sitter her på 4,44 prosent av aksjene.I Biornor Pharma er Voldberg nummer 10 på Topp 30-listen og her kontrollerer han via Dukat 1,21 prosent av aksjene.I tillegg sitter hans Solon AS på 1,21 prosent av aksjene i Nordic Mining, hvor Voldberg er 15. størst.

Nyheter
Børs