Storebrand-forvalter Truls Evensen anbefaler kjøp av aksjer i Clavis Pharma, Det norske, Borregaard og Dolphin Group.Han sier til Finansavisen onsdag at de virker som aksjemarkedet er noe volatilt akkurat nå.- Markedet generelt er vel litt på den avventende foten. Det har i og for seg vært noen rolige måneder, men jeg kan ikke si at vi er i mål når det gjelder Spania - eller Kina, som kom med på bekymringslisten i sommer. Mesteparten av aktiviteten i aksjemarkedet er i likvide aksjer. Det er et godt signal om at en ser verdi i å være likvid hvis en skulle kaste kortene, eller redusere eksponeringen betydelig., sier EvensenResultatsesongen vil forvalteren karakterisere som helt grei.- Statoil var grei, Telenor var grei pluss. Resultatsesongen har ikke ødelagt for børsen som sådan, men har heller ikke løftet den, sier Evensen.Les hele intervjuet med Storebrand-forvalteren i dagens utgave av Finansavisen.