Gutta "tjente" 12 milliarder på én dag

Amancio Ortega og Bernard Arnault kan se tilbake på en innbringende tirsdag.

Bernard Arnault - Foto - Scanpix
Børs

I løpet av tirsdagen økte formuen til Amancio Ortega med 7,25 milliarder kroner.Det betyr at Spanias rikeste mann nå er verdt 298,92 milliarder kroner - basert på dagens dollarkurs.Hittil i år har formuen til Ortega, som blant annet eier 59 prosent av Inditex, verdens største klesdetaljist, og kleskjeden Zara, økt med 50,3 prosent.Bernard Arnault, som er storeier i Louis Vuitton Moët Hennesy, kunne også glede seg over en solid formuesøkning.I løpet av tirsdagen så Europas tredje rikeste mann (kun slått av svenskene Ingvar Kamprad og Stefan Persson) at formuen økte med 4,69 milliarder kroner.Ifølge Bloombergs milliardærliste er Frankrikes rikeste mann fremdeles god for 142,13 milliarder kroner - basert på dagens dollarkurs.Arnault har også en større eierandel i Carrefour, Europas største matvarekjede.Her finner du Kapitals liste over Norges 400 rikeste Oversikten over verdens rikeste Følg HegnarOnline på Facebook her

Nyheter
Børs