"Denne uken er spekket med norske nøkkeltall og toppes med Norges Banks rentemøte onsdag", fastslår DNB Markets i dagens morgenrapport.AKU-ledigheten, detaljomsetningen og valutakjøpene slippes alle på onsdag formiddag, mens PMI kommer torsdag og registrert ledighet fredag."Vi venter at Norges Bank vil holde renten uendret, men senke rentebanen, slik at den vil indikere senere renteoppgang enn i juni. For nøkkeltallene venter vi en relativt stabil utvikling på arbeidsmarkedet og kun forsiktig oppgang i detaljomsetningen", skriver meglerhuset.Det står også en rekke internasjonale tall og begivenheter på menyen denne uken. DNB Markets slår fast at den amerikanske arbeidsmarkedsrapporten (payrolls), som kommer fredag, er viktigst.Dagen før slippes den viktige ISM-indeksen for industrien i USA. Det er også mange taler fra Fed-representanter denne uken.I løpet av uken kommer det også sentrale nøkkeltall for Japan, Kina (PMI-er) og eurosonen (KPI, PMI, og sentimentindekser).Den japanske sentralbanken avholder rentemøte natt til i morgen. Ifølge meglerhuset ventes det at sentralbanken vil annonsere økte verdipapirkjøp, og muligens andre tiltak i et forsøk på å styrke den økonomiske aktiviteten og bringe inflasjonen nærmere målet på 1 prosent.