Arctic Securities skriver i en fersk rapport at de har stor tro på Norwegian fremover.Meglerhuset anbefaler kjøp av aksjen og kursmålet er satt til 160 kroner.Aksjen faller mandag 0,42 prosent til 119,50 kroner. Dermed ser Arctic 34 prosent oppside for Bjørn Kjos & Co.Meglerhuset ser frem mot trafikktallene fra flyselskapet tirsdag 6. november og mener de kommer til å bekrefte en meget god trend - spesielt med tanke på såkalt yield, som betegner inntekter per passasjer.- Vi tror den positive trenden med hensyn til yield kommer til å fortsette inn i 4. kvartal og vi har dermed stor tro på solide trafikktall den 6. november. Norwegian-aksjen handles nå til 34 prosent rabatt i forhold til andre sektorkolleger, skriver Arctic i rapporten.Meglerhuset mener selskapets trafikktall i september kom inn klart over forventning og at yielden da var opp 9 prosent i forhold til samme periode i 2011 - noe som var 4 prosent over meglerhusets forventning.- Det var også meget imponerende i forhold til at den gjennomsnittlige flydistansen i september økte med 9 prosent. Norwegian har i så måte økt sin yield betydelig mer enn SAS så langt i år, skriver Arctic.Meglerhuset tror Norwegians EBITDA i 4. kvartal vil være den høyeste noen sinne og at den kommer inn på 115 millioner kroner.Arctic mener EBITDA i Q4 vanligvis viser flat utvikling, men denne gang tror meglerhuset at høyere billettpriser vil presse fasit høyere.