Solselskapet REC omsettes torsdag for første gang til under 1 krone. Ny all time low lyder på 0,99 kroner.Aksjen er i skrivende stund ned 7,54 prosent til nøyaktig 1 krone.Solselskapet la onsdag .Resultatet før skatt for virksomheten som fortsetter ble -619 millioner kroner, sammenlignet med 551 millioner kroner året før. Snittforventningene til analytikerne tilsa et resultat før skatt på -523 millioner kroner.EBITDA-resultatet - som bare for noen uker siden ble ventet inn til rundt 250 millioner i pluss - kom inn på minus 184 millioner kroner.Mye av innholdet i REC-rapporten var kjent på forhånd, da solselskapet publiserte et resultatvarsel tirsdag i forrige uke.Selskapet er inne i en meget tøff periode og har opplevd massive fall i prisene på deres produkter.Så langt i år er aksjen ned 70 prosent mens nedturen de siste 12 månedene er på 80 prosent.Bare den siste måneden er aksjen ned nærmere 50 prosent.