Børsene i New York fortsetter den negative trenden.Dow Jones og S&P 500 er begge ned 0,24 prosent, mens Nasdaq trekker ned 0,62 prosent.Facebook er ned 3,7 prosent.Stemningen har dabbet noe av på Wall Street de siste par timene.Dow Jones er nå marginalt ned, mens Nasdaq og den bredere S&P 500-indeksen trekker ned hhv. 0,4 og 0,1 prosent.Markedene preges av tynt volum, ettersom mange aktører ikke har kommet seg på arbeid eller har fått jobbet hjemmefra grunnet strømbrudd og ingen eller begrenset offentlig transport i kjølvannet av Sandy-stormen.- Likviditeten i aksjer er veldig tynn, ettersom mange seter er tomme på Wall Street, sier den Baltimore-baserte traderen Dave Lutz hos Stifel, Nicolaus & Co. til Reuters.Facebook-aksjen er ned 3,2 prosent til 21,24 dollar, etter at . Handelen på børsene i USA er endelig i gang igjen. Mandag og tirsdag var de stengt på grunn av orkanen Sandy og oversvømmelsene i New York. Forrige gang børsen på Wall Street måtte stenge i to dager på grunn av dårlig vær, var i 1888.Etter en halv times handel er Dow Jones opp 0,5 prosent til 13.170, mens teknologitunge Nasdaq er ned 0,2 prosent til 2.982. Aksjer som Apple og Facebook leder an med fall på 1,8 og 3,6 prosent. Microsoft stiger derimot nesten to prosent, og dermed dermed Nasdaq-fallet. etter at ansatte i selskapet har fått lov å selge aksjer i selskapet. Lock-up-perioden utløp egentlig 29. oktober, men fordi markedene var stengt mandag og tirsdag, var onsdag første handelsdag. Rundt 234 millioner aksjer eid av ansatte kan nå legges ut for salg, melder Reuters. Tall fra amerikanske statistikkmyndigheter viser at (Purchasing Management Index) steg fra 49,7 i september til 49,9 i oktober. Dermed holder Chicago PMI seg under 50, som er grensen mellom ekspansjon og tilbakegang.Analytikerstanden ventet en oppgang til 51,0, viser . I september stupte den fra 53,0 til 49,7.På grunn av norsk vintertid åpnes og stenges børsene i USA én time tidligere enn normalt, men allerede natt til søndag er det amerikanernes tur til å stille på klokken.Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .Her finner du Her finner du alle ..