4,51 kroner fra 18. juni kan ha vært bunnen for SAS-aksjen. Den er i hvert fall i ferd med å kunne danne en bunn både i RSI- og hovedchartet.Etter å ha falt tilbake fra 6,93 kroner den 12. september kan det nå være i ferd med å settes en ny bunn over den fra midten av juni. Og det samme er vi i RSI-chartet.Det kan bety at aksjen er i ferd med å bunne ut og snu opp. Men det er fremdeles litt for tidlig å slå på stortrommen. Aksjen ligger i en lang fallende hovedtrend og selv om aksjen nok en gang har brutt sitt 200-dagers glidende gjennomsnitt og kan være i ferd med å bryte sitt 50-dagers glidende gjennomsnitt igjen også, er det fremdeles flere sterke tekniske motstandsnivå som må brytes for å bekrefte videre oppgang fra den fallende trenden.Skulle aksjen nå stige videre, og bryte den tekniske motstanden på 6,5-nivået vil den måte sterkere teknisk motstand mot topplinjen i den fallende trenden rett over 6,5-nivået. Derneste er det sterkere teknisk motstands på 7-nivået og enda kraftigere teknisk motstand rett over 8-nivået.Fortsetter imidlertid den positive undertonene i hoved- og RSI-chartet, og det ikke kommer et nytt brudd ned rundt neste hjørne, kan aksjen klatre videre.Men vær på vakt for et eventuelt nytt fall under den tekniske støtten på 5 - 5,1 kroner. Det kan i så fall bekrefte den lange fallende trenden og ødelegge for den videre, positive utviklingen.