Snur det på Oslo Børs imorgen?

Oslo Børs opplever en nitrist tirsdag. Meglerhus trekker imidlertid frem faktorer som tyder på at morgendagen kan bli lysere.

Oslo Børs. Foto: Scanpix
Børs

Oslo Børs opplever en nitrist tirsdag og så langt er hovedindeksen ned 2,02 prosent til 437,46.Heller ikke på børsene i utlandet ser det særlig lyst ut, og da USA-markedene åpnet 15.30 falt både Dow Jones og S&P over 1 prosent.Meglerhuset Christiania Securities mener imidlertid at fallet kan være over i dag - i alle fall dersom man ser på teknisk analyse.- Hovedindeksen ligger i en bred stigende trend. Videre oppgang indikeres. På kort sikt har indeksen brutt motstand ved 436 og dermed gitt et nytt kjøpssignal. Støtte ved 445 og 435. Motstand ved 453 og 460, kan man lese i en rapport fra meglerhuset tirsdag.Går det slik Christiania Securities mener kan altså nedturen på børsen her hjemme stoppe ved 435 - et par punkter under det hovedindeksen tirsdag ettermiddag står ved.Oslo Børs er nå ned 4,24 prosent den siste måneden mens fallet denne uken har vært på 3,32 prosent.

Nyheter
Børs