Ungarn ba om hjelp fra IMF for et snaut år siden etter at landets kredittverdighet ble senket til søppelstatus.Forhandlingene har imidlertid vært vanskelige, og Ungarn har sendt ut motstridende signaler om hvor nær landet er å sikre seg penger fra IMF.Lånebetingelsene har falt den ungarske regjeringen tungt for brystet, og de siste ukene har Ungarn kjørt reklamekampanjer der det blir slått fast at landet ikke vil bøye seg for kravene fra IMF og EU.På spørsmål om det vil være katastrofalt for Ungarn om det ikke blir enighet om et lån, svarte sjefforhandler Mihaly Varga avvisende.- Livet går videre, selv uten en avtale med IMF. Men, det er selvsagt best om vi blir enige, sa Varga mandag.Ungarn har den siste tiden gjort en rekke økonomiske grep som er stikk i strid med IMFs råd, blant annet skatteøkninger. (©NTB)