Aksjestrateg Kristian Tunaal i DNB Markets, aksjestrateg Erik Roland i Nordea Markets og investeringsdirektør Albert Collett i Arctic Fund Management satser ifølge DN på i alt 21 aksjer denne uken.Roland er enig med Collett om Det norske og Subsea 7, og med Tunaal om Aker Solutions. Collett og Tunaal er enige om Austevoll Seafood.Aker Solutions Algeta Atea Austevoll Seafood Bakkafrost Bionor Pharma Clavis Pharma Copeinca Det norske DNB EMGS Lerøy Seafood Group Noreco Norwegian Opera Software ProsafeStolt-Nielsen Subsea 7 TGS-Nopec Veidekke Wilh. Wilhelmsen Yara har ifølge avisen klart seg best så langt i år (per 29/10), med en avkastning på pluss 24,6 prosent. følger nærmest med en oppgang på 10,7 prosent, mens er i pluss med 9,5 prosent.Hovedindeksen er opp 14,7 prosent siden nyttår (2/1).