Vraker kjøps-anbefaling - aksjen skal ned 42 prosent

Både SEB Enskilda og DNB Market leter frem øksene onsdag og gyver løs på Songa Offshore.

Bilde fra DAX i Tyskland - Foto: AP
Børs

SEB Enskilda melder onsdag at de vraker kjøps-anbefalingen på Songa Offshore.Ny anbefaling er hold.- Vi nedgraderer Songa fra kjøp til hold etter at selskapet varslet utvidede verftsopphold for Delta og Trym, i tillegg til lavere enn ventet oppetid på Eclipse i september, skriver meglerhuset i en oppdatering ifølge TDN Finans.SEBs kursmål på Songa er 14 kroner.Samtidig har DNB Markets besluttet å kappe anbefalingen fra hold til selg.- Vi venter at den nedadgående spiralen vil fortsette inntil selskapet er bedre kapitalisert aktivert og historien viser dette selskapet foretrekker ad-hoc-finansiering, skriver DNB.De opererer med et kursmål på aksjen på 7 kroner.Songa Offshore er onsdag ned 5,32 prosent til 9,96 kroner. DNB ser dermed en nedside på rundt 42 prosent.SEB ser derimot en oppside på over 40 prosent.

Nyheter
Børs