SEB Enskilda har torsdag besluttet å kappe anbefalingen på Gjensidige fra kjøp til hold.- Etter gårsdagens sterke kvartalsrapport, med en bunnlinje på 1.233 millioner kroner, er det vanskelig å se at inntjeningen skal bli så mye bedre enn dette, skriver meglerhuset i en oppdatering ifølge TDN Finans.SEB Enskilda venter i tillegg at priskonkurransen i skadeforsikringsmarkedet vil tilspisse seg igjen.Meglerhuset peker videre på at investorer i selskapet vil motta bonusaksjer 12. desember og at salgspresset da kan bli større.Gjensidige er torsdag opp 0,92 prosent til 82,55 kroner. Aksjen er opp 35,22 prosent de siste 12 månedene.Samtidig melder Carnegie at de holder fast på sin sell-anbefaling på Songa Offshore.Meglerhuset mener at avsettelsen av konsernsjef Asbjørn Vavik var helt nødvendig, men tror også at risikoen for dårlige nyheter på kortere sikt har økt noe som følge av hans avgang.Dette kan blant annet dreie seg om hvordan selskapet skal få inn høyst nødvendige midler.Enkelte eksperter har kommentert at en emisjon i selskapet kan bli en aktualitet.Songa Offshore faller torsdag ytterligere 7,99 prosent til 7,08 kroner. Nedturen siste 12 måneder er på nærmere 70 prosent.