Dette skjer i dag - derfor er alle USA-børsene stengt

Torsdag 22. november blir en meget spennende dag for tre oljemygg som er notert på Oslo Børs. Og hvorfor holder USA-børsene stengt?

Børs

Torsdag 22. november kan blant annet by på kvartalstall fra Noreco, Bridge Energy og Wentworth Resources.Ellers står dagen i PMIens tegn, da så å si hele Europa rapporterer ferske PMI-tall.Merk deg at alle børsene i USA holder stengt torsdag grunnet feiringen av Thanksgiving Day.Her er alle dagens hendelser:Resultatrapporter - Oslo Børs: - Noreco: 3. kvartal, Shippingklubben (08:30), Webcast- Bridge Energy: 3. kvartal, Hotel Continental (09:30), Webcast- Wentworth Resources: 3. kvartalSjekk også vår utvidede finanskalender her!Makrotall- og nyheter:- Frankrike (09:00), PMI, november- Frankrike (09:00), PMI tjenester, november- Tyskland (09:30), PMI, november- Tyskland (09:30), PMI tjenester, november- ØMU (09:30), PMI, novemberResultatrapporter - Utlandet:- Alm BrandAnnet:- USA: Thanksgiving Day, alle markeder stengtKilder: Reuters, MarketWatch, TDN Finans

Nyheter
Børs