DNB Markets kaster ut Veidekke og Prosafe

DNB Markets vraker to aksjer fra sin ukeportefølje.

Fra DNB Markets. Foto: Scanpix
Børs

DNB Markets tar denne uken Veidekke og Prosafe ut av porteføljen med anbefalte aksjer. Ingen nye aksjer kommer inn i porteføljen.- I motsetning til for de øvrige aksjene i porteføljen ser det ut til estimatene for begge disse selskapene er på vei nedover, og det vil kunne dempe kursutviklingen på kort sikt. Prosafe har i dag bekreftet avtalen om levering av en ny enhet ved utgangen av 2014. Avtalt pris ligger på 350 millioner dollar mot vårt estimat på 340 millioner dollar. Enheten vil da kunne være klar for kontrakt fra sommersesongen 2015. Vi gjør ingen endring i kjøpsanbefalingen på Prosafe og kursmålet på 54 kroner pr aksje, heter det.De anbefalte aksjene er:

  • Aker SolutionsAker Solutions
  • AteaAtea
  • Austevoll SeafoodAustevoll Seafood
  • OperaOpera
  • Kongsberg GruppenKongsberg Gruppen
  • TGS-NopecTGS-Nopec
  • YaraYara

Nyheter
Børs