Funcom-sjefen: Nytt spill foran skjema

Funcom ser en raskere enn ventet utvikling av sitt kommende lego-spill.

Funcom. Foto: Finansavisen.
Børs

Funcom har i dag lagt frem tall for 3. kvartal som viser et lite pluss for driften.Men mer interessant for aksjonærene var nyheten om at selskapet har inngått en intensjonsavtale "med et større spillselskap" for lisensen til et sterkt merkenavn.Samtidig ser online-spillutvikleren en raskere utvikling av sitt kommende lego-spill.- Vi har nådd vår første milepæl på legospillet tidligere enn ventet og fått på plass en klient, sier konsernsjer Ole Schreiner ifølge Reuters under selskapets kvartalspresentasjon fredag.- Nå kommer vi til å øke hastigheten på utviklingen for å kunne lansere dette spillet tidligere enn ventet, fortsetter han.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs