Investor selger millioner av REC-aksjer 5. uke på rad

For femte uken på rad gjør den kjente investoren nøyaktig det samme. Millioner av REC-aksjer kastes over ripen.

REC
Børs

Investor Jan Haudemann-Andersen solgte forrige uke 10 millioner aksjer i REC. Det viser ferske aksjonærlister mandag.Salget ble gjort via selskapet Datum AS og investoren sitter nå på 0,81 prosent av REC - totalt 17.170.065 aksjer.Jan Haudemann-Andersen faller fra 9. plass til 16. plass på listen over de 30 største aksjonærer som følge av salget.Det er femte uken på rad at investoren selger store menger aksjer i REC. Aksjonærlistene som ble publisert forrige uke viste at Haudemann-Andersen hadde kvittet seg med 5 millioner aksjer.Investoren har totalt sett nå kvittet seg med rundt 26,5 millioner REC-aksjer på fem uker.Les om og delta i Norges råeste børskonkurranseListene viser også at Folketrygdfondet kvittet seg med 865.466 aksjer. Fondet har nå 2,81 prosent av selskapet og er 6. største aksjonær.Investor Atle Pedersen solgte unna 5 millioner REC-aksjer forrige uke og faller fra 17. plass til 20. plass på listene.Pedersen har nå 0,60 prosent av selskapet - totalt 12.724.675 aksjerREC er kraftig ned inneværende år og har falt 42 prosent bare den siste måneden. Solaksjen har falt 85 prosent det siste 12 månedene.

Nyheter
Børs