Dagens kjøpskandidat på Oslo Børs

-Videre oppgang indikeres og dagens kursnivå kan være en god inngangskurs, slår Investtech fast etter å ha sett på Seadrill.

Investtech: f.v. Fredrik Tyvand, Geir Linløkken, Espen Grønstad, Asbjørn Tagubøl. Fotograf: Bjørg Hexeberg.
Børs

I analysenytt fra Investtech beskrives Seadrill som dagens kjøpskandidat på Oslo Børs.- Seadrill har falt tilbake mot gulvet i en stigende trendkanal. Videre oppgang indikeres og dagens kursnivå kan være en god inngangskurs. Kursen har også brutt et motstandsnivå på kort sikt og gitt kjøpssignal fra kortsiktig trading range. Aksjen tester støtten ved ca 207 kroner, noe som kan gi en reaksjon opp, skriver Investtech.- Volumet har tidligere vært lavt rundt kurstopper og høyt rundt kursbunner. Dette svekker den stigende trenden og kan være et tidlig signal om et kommende trendbrudd. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.

Nyheter
Børs