<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Satset 22 millioner - nå er han rasende på Vollvik

Fredrik Sigurdssøn Astrup satset i år 22 millioner på Idar Vollviks teleeventyr i Thailand. Nå er han rasende på den tidligere Chess-gründeren.

    Publisert 1. des. 2012 kl. 09.22
    Oppdatert 16. des. 2013 klokken 22.48
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 229 ord
    Foto: Finansavisen

    Idar Vollvik skulle bygge en ny mobilgigant i Thailand men virker nå å bruke mesteparten av tiden sin på Ludustore på nett.- Mange aksjonærer misliker sterkt at Idar Vollvik løper rundt for å selge T-skjorter, når investorer har satset penger på at han skulle bygge opp et teleselskap i Thailand, sier én Ludo-aksjonær til Finansavisen.Blant dem som skal være kraftig irritert, er en av Vollviks siste investorer.Fredrik Sigurdssøn Astrup gikk inn med 22 millioner kroner i Ludo Group i den tro at pengene gikk til et nytt mobiltelefonselskap i Thailand.Vollvik har imidlertid ikke bosatt seg i Thailand og langt mindre bygget noe teleimperium.I stedet har han søkt tilhold i et lager i Bergen der han bedriver salg av varmepumper, parkdresser og Hardangerbestikk.- Fredrik Astrup er rasende på Vollvik. Når han tar kontakt, så får han ikke svar. Han føler han blir oversett, sier en annen investor til Finansavisen.- At media fremstiller vår nettsatsning som at vi driver et utsalg fra et skur, gjør meg forbanna, sier Idar Vollvik til E24.Han kjenner seg ikke igjen, og mener tyngden av aksjonærene har tro på selskapet:- Mange av våre store eiere har også fått svært stor tro på vår nettsatsning, men dette er ikke blitt helt oppdaget hos alle enda, men vi skal nå rapportere til aksjonærene hver måned. Og da vet jeg at de skal bli imponert, sier en kampklar Vollvik.