Slik raket han inn 3,5 milliarder kroner

Gunnar Halvorsen i HitecVision kan ha tjent 3,5 milliarder kroner for selskapet sitt.

Foto: Scanpix
Børs

Gunnar Halvorsen kan totalt ha greid å tjene 3,5 milliarder kroner for investeringsselskapet HitecVision, skriver dn.Tirsdag ble den mest gullkantede avtalen noen sinne for selskapet signert: Oljeselskapet Tullow Oil kjøper Spring Energy Norway.Prislappen på det norske selskapet ble satt til 372,3 millioner dollar, tilsvarende 2,11 milliarder kroner.Signeringen sluttførte det som trolig er en av de aller beste transaksjonene som noen sinne er gjort av noe norsk private equity-selskap.- Jeg ser etter den rette kommersielle legningen hos folk. Det er det som er det viktigste. I oljeselskap er det de folkene som liker å bore brønner og de folkene som er opptatt av å finne olje. Samtidig er det slik at flinke folk tiltrekker seg andre flinke folk, sier Halvorsen.

Nyheter
Børs