Strateg om de største børstabbene i 2012

DNB-strateg Kristian Tunaal knuste Oslo Børs i 2012. Her forteller han om noen av sine bommerter.

Kristian Tunaal. Foto: Finansavisen/Ivan Kverme
Børs

DNB-strateg Kristian Tunaal slo hovedindeksen på Oslo Børs med god margin i 2012. Ifølge DN hadde DNB Markets, fra årets start og fremt til i går, en avkastning som var 4,5 prosentpoeng bedre enn hovedindeksen.Les også: Warren: Vi får garantert nye kriser i fremtidenDet betyr at Tunaals portefølje hadde en avkastning på 21,2 prosent i perioden. Alt var derimot ikke gull og grønne skoger.- Hva var den største tabben i år?- Noe av det jeg ikke gjorde. Som ikke å ta inn Marine Harvest da aksjen var moden for en reprising midt på sommeren. Vi brant oss også stygt på Opera Software i høst, sier Tunaal til DN.I november opplevde også DNB-favoritten Clavis Pharma et kursfall på rundt 90 prosent på én dag etter dårlige testresultater for selskapets kreftmedisin.Les også: Aksjesjef: Sats på disse aksjene

Nyheter
Børs