Aksjen opp 160 prosent - kjent investor kjøper stort

Eitzen Chemical var lenge et sorgens kapittel på Oslo Børs, men i løpet av de siste 6 månedene er aksjen kraftig opp. Nå kjøper Haakon Morten Sæter mengder av aksjer.

Investor Haakon Morten Sæter - Foto: Finansavisen
Børs

Investor Haakon Morten Sæter har kjøpt seg kraftig opp i Eitzen Chemical.Det viser ferske aksjonærlister mandag.Les også: Tore Voldberg selger seg ut av vill børsrakettSæter var ikke representert på listen over de 30 største eierne i selskapet forrige uke.Nå innehar Sæter 18. plassen på listene. Han sitter på 7.225.000 aksjer noe som tilsvarer 0,64 prosent av selskapet.Eitzen Chemical har lenge hatt forferdelig utvikling på Oslo Børs, men det siste halve året er aksjen opp utrolige 160 prosent.Les også: Meget kjent storaktør laster voldsomt opp i RECSiden nyttår har den hevet seg 62,50 prosent. Det siste året er aksjen ned 35 prosent.Mandag er aksjen uendret på 0,13 kroner. Nevnte Sæters post er dermed verdt rundt 940.000 kroner.

Nyheter
Børs