DNB bytter ut tre i toppledelsen

Tre av topplederne i DNB går nå ut av bankens konsernledelse. Inn kommer tre nye.

Foto: Scanpix
Børs

DNB meldte mandag formiddag at banken tilpasser seg endringer i markedet og endrer selskapets organisering. Bankens konsernledelse vil fremdeles bestå av 11 personer, men tre av disse er nye, og tre forsvinner dermed ut, melder Reuters.En av disse er sjef for storkunder og internasjonal virksomhet, Leif Teksum, som ikke lenger vil være medlem av toppledelsen. Han blir i stedet leder for området "Relasjon", men skal likevel fortsatt delta på den øverste ledelsens møter.Også Cathrine Klouman, som har ledet IT-området, forsvinner ifølge Reuters ut av ledelsen. Det gjør også Karin Bing Orgland, som har ledet "Retail Norge".Inn i ledelsen kommer Kjerstin Braathen, som skal ha ansvar for det norske bedriftsmarkedet, Harald Serck-Hanssen, som vil lede "Storkunder og internasjonal", og Trygve Young som får ansvaret for risikostyring.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs