DNB ser svakere vekst i norsk økonomi

DNB er ute med en fersk rapport som varsler svakere vekst i norsk økonomi i årene fremover.

Kyrre Aamdal. Foto: Finansavisen
Børs

Seniorøkonom Kyrre Aamdal i DNB var gjest i Økonominyhetene på HegnarTV onsdag. Han kommenterte rapporten "Økonomiske Utsikter" som kom tidligere på dagen, der DNB trekker ned prognosene sine for norsk økonomi i de kommende årene.Trygve Hegnar kommenterte nyhetsbildet på Oslo Børs, og i dagens tekniske analyser så vi på Statoil, Marine Harvest og Yara. Chartene til de tekniske analysene finner du på HegnarOnline TV sine facebooksider .Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan lastes ned her .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.noSe sendingen her:

Nyheter
Børs