Får 200 millioner fra Det norske oljeselskap

- Dette er en strategisk viktig avtale for oss, sier Erlend Kristoffersen i Steria.

COO Øyvind Bratsberg og tidligere CEO Erik Haugane. Foto: Det norske oljeselskap.
Børs

Det norske oljeselskap ASA har tegnet en avtale om applikasjonsdrift og forvaltning med Steria verdt minimum 200 millioner kroner.Avtalen er tegnet for fem år, med opsjon på forlengelse i opptil 10 år totalt.- Dette er en strategisk viktig avtale for oss, sier Erlend Kristoffersen i Steria.Steria skal levere et bredt spekter av tjenester, blant annet brukerstøtte, klientdrift, infrastrukturdrift og applikasjonsdrift, fra selskapets datahaller i Trondheim og Oslo. Løsningen omfatter blant annet håndtering av store datamengder som vil vokse radikalt over tid.I tillegg skal Steria levere teknisk ekspertise innen industriell it, sikkerhets- og samhandlingsløsninger, samt rådgivning og prosjektledelse i forbindelse med it-anskaffelsesprosjekter i den videre utviklingen av Det norske.

Nyheter
Teknologi