Meglerhus spår kursfest

Analytikerne i DNB Markets forventer gode tider for cruiserederiet RCCL.

Fra DNB Markets. Foto: Scanpix
Børs

Gjennom de siste årene har RCCL økt satsingen på markeder utenfor det tradisjonelle hjemmemarkedet i USA. Analytikerne i DNB Markets forventer gode tider for cruiserederiet, og anbefaler kjøp av aksjen.- Veksten i disse nye markedene har i gjennomsnitt ligget på 18 prosent de siste ti årene, mens den tilsvarende årlige veksten i USA har vært på fire prosent, skriver DNB Markets.- Konsekvensen er at den internasjonale virksomheten nå står for rundt 50 prosent av omsetningen, viser fortsatt høyere veksttakt og gir en bedre diversifisering av selskapets aktiviteter enn tidligere, skriver meglerhuset.- I forhold til kapasitet verdsettes aksjen i dag rundt 22 prosent under historiske nivåer, avslutter DNB Markets.RCCL får kursmål på 260 kroner. I skrivende stund omsettes aksjen for 199 kroner, opp 0,40 prosent.I løpet av det siste året har verdien på selskapet økt med 29,05 prosent.

Nyheter
Børs