Berntsens nye favoritt - kursmålet kraftig opp

Roger Berntsen. Foto: Finansavisen

Analysesjef Roger Berntsen, Netfonds, har funnet aksjen han tror blir en like god investering som Seadrill.

Analysesjef i Netfonds, Roger Berntsen, har gjort store endringer i sin anbefalte portefølje i det siste. Nå er det ut med seismikk og oljeservice, og inn med mer laks, olje og fly.Roger Berntsen var gjest i økonominyhetene med Trygve Hegnar onsdag. Berntsen fortalte blant annet at han har hevet kursmålet på Norwegian fra 186 kroner til 300 kroner og at han satser mer på selskaper som Statoil, Det Norske, Marine Harvest, Cermaq og Lerøy.Berntsen tror Norwegian skal bli en like god investering som Seadrill var. Den kjøpte han på 55 kroner, men har nå tatt gevinst.I tillegg var det også analyse av indekser, oljeprisen og valutakursene samt teknisk analyse av Statoil, Golden Ocean og Yara.Her kan du se Økonominyhetene både live og i opptakLes også: Roger Berntsen: Jeg satset karrieren min på denne aksjen