105 syke mennesker barberte aksjekursen 1,3 milliarder kroner

Royal Caribbean Cruises straffes i aksjemarkedet etter fredagens utbrudd.

Foto: Scanpix
Børs

Royal Caribbean Cruises står i dag frem som en av taperne på Oslo Børs.I skrivende stund omsettes aksjen for 192,50 kroner, ned 2,28 prosent.Les også: Strategene i Nordea anbefaler syv aksjer Cruiseselskapet sliter med følgene av et norovirus-utbrudd på «Vision of The Seas» som returnerte til Port Everglades fredag med 105 syke passasjerer.Ifølge TDN Finans mener tallknuserne i Fondsfinans at novovirus har en tendens til å få mye oppmerksomhet når det rammer tett befolkede steder som cruiseskip og sykehus.Fondsfinans mener dette ikke bør redusere markedsverdien på RCCL.- Det er imidlertid ikke noe som rasjonelt sett bør redusere markedsverdien av RCCL med nesten 230 millioner dollar eller 1,3 milliarder kroner, skriver Fondsfinans i en oppdatering.Her kan du følge utviklingen i Kapitals Børs-NM

Nyheter
Børs