Aksjene som har gått amok den siste måneden

Fem aksjer peker seg ut dersom man ser på papirene som har steget mest den siste måneden. Den mest sprelske aksjen er opp utrolige 121 prosent.

Onkel Skrue-statuett på Oslo Børs - Foto: Scanpix
Børs

Norse Energy er aksjen som har steget mest den siste måneden med en oppgang på 121,32 prosent.Det viser oversikter fra Oslo Børs.Olje- og gassmyggen er opp 30,87 prosent på Oslo Børs torsdag og fortsetter dermed sin vanvittig børsferd.Ser man på oppgangen de tre siste måneden er fasit enda mer imponerende. Norse har på denne tiden løftet seg vanvittige 736,11 prosent.Oppgangen så langt i år er på nesten ufattelige 840,62 prosent.Sol, fingeravtrykk og gruvesmellEtter Norse på listen over vinnerne den siste måneden finner man REC, som har lagt på seg 58,89 prosent.Solaksjen er torsdag opp 1,30 prosent til 1,40 kroner.Fasit så langt i år er en oppgang på 30,84 prosent mens aksjen er ned 64 prosent det siste året sett under ett.På tredjeplass over sprelske aksjer siste måneden finner vi relativt ukjente Idex, som er notert på Oslo Axess.Selskapet, som utvikler fingeravtrykksensorer, er opp 57,72 prosent i denne perioden.Det siste halvåret har aksjen hevet seg 118,40 prosent mens oppturen siste tre måneder er på 137,50 prosent.På plass fire og fem følger Petrolia, med en oppgang på 51,59 prosent, og Northland Resources, som har steget 51,79 prosent.Sistnevnte har hevet seg noe etter den voldsomme smellen nylig, men aksjen er like fullt ned 86 prosent så langt i år.

Nyheter
Børs