Analysesjef spår enda mer børsfest fremover

Analysesjef Thomas Nygaard hos Christiania Securities tror slett ikke oppgangen på børsen er over. Nytt kjøpssignal er nylig gitt og nå styrer man mot gamle høyder.

Børs

Hovedindeksen ved Oslo Børs hevet seg nylig over 473-475 poeng, som ifølge meglerhuset Christiania Securities utløst et nytt kjøpssignal.Analysesjef Thomas Nygaard sier til HegnarOnline mandag at det nå ikke finnes noen betydelig motstandsområdet før man treffer på all time high-nivåene fra før finanskrisen.- Hovedindeksen brøt forrige uke opp gjennom motstand ved 475 poeng. Indeksen ligger i en raskt stigende trend. Videre oppgang indikeres. Vi finner ingen signifikant motstand over dagens nivå før de gamle toppene fra før finanskrisen rundt 525 poeng, sier Nygaard.Skulle OSEBX på kort sikt falle noe tilbake vil indeksen finne støtte i på de nivåene som nå nylig er brutt.- Ved en eventuell korreksjon ned finner vi støtte ved 475-473, hvor vi har tidligere vendepunkter og trendgulvet, sier analysesjefen.Oslo Børs er mandag ned 0,41 prosent til 476,96. Så langt i år er oppgangen på 7,40 prosent.

Nyheter
Børs